Wyłączenie automatycznego podłączania drukarek
1)Centrum sieci i udostępniania
2) (po lewej) Zmień zaawansowane ustawienia udostępniania
3) Prywatny
4) Odnajdowanie sieci
5) Włącz odnajdowanie sieci
6) Wyłączyć "Włącz konfigurację automatyczną urządzeń połączonych z siecią"
7) zapisz
8) usunąć wszystkie automatycznie zainstalowane drukarki
9) restart